Zoek medewerkers/organisaties ir. GET van Vilsteren
Naam
Naamir. GET van Vilsteren
RoepnaamGerlinde
Emailgerlinde.vanvilsteren@wur.nl

Werk
OmschrijvingProjectmanager Waardecreatie / Teamleider Knowledge for Society
OrganisatieCorporate Value Creation
OrganisatieeenheidStaff CVC
Telefoon+31 317 482 512
Mobiel+31 6 11954768
Telefoon secretariaat+31 317 482 452
Telefoon 2
Fax
Notitie voor telefonist
Notitie door telefonist
BezoekadresBronland 10
6708WH, WAGENINGEN
Gebouw/Kamer/0.30a
PostadresPostbus 9101
6700HB, WAGENINGEN
Bodenummer75
Reguliere werkdagen
Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag
Nevenwerkzaamheden
  • Geen nevenwerkzaamheden -
    mrt 2022 - Nu


Biografie

Gerlinde van Vilsteren heeft Levensmiddelentechnologie gestudeerd aan Wageningen University voordat ze als onderzoeker startte bij ATO-DLO, de voorganger van W-FBR (Food and Biobased Research). Haar werk richtte zich op biobased plastics uit eiwitten en controlled release toepassingen in food en non food. De focus van onderzoek verschoof naar management en strategie. In 2000 is zij overgestapt naar onderzoeksbeleid en -strategie op het bestuurscentrum van WUR met focus op contractonderzoek. In 2010 werd zij directeur van de Groene Kennis Coöperatie met als doel om kennisuitwisseling en innovatie op het groene domein tussen MBO, HBO en WU te bevorderen. In 2014 werd zij directeur van het Centre of Biobased Economy om een impuls te geven aan onderwijs over de biobased economy, zowel binnen WU als HBO.

Op dit moment is zij werkzaam als teamleider Knowledge for Society binnen de Corporate Value Creation. CVC helpt onderzoekers om met hun kennis maatschappelijke waardecreatie te realiseren. Oftewel, hoe zorgen we dat de kennis uit een rapport in de praktijk ook daadwerkelijk benut wordt. Dat kan op vele manieren en daar helpt CVC graag bij.


Expertiseprofiel
Expertise
Sociale media
  Gerlinde van Vilsteren op Linkedin

Publicaties
Kernpublicaties

Projecten

Waardecreatie:

CVC wil de door WUR gecreerde waarde beter laten zien en vergroten. Dat doen we o.a. via de website https://www.wur.nl/nl/Waardecreatie-Samenwerking.htm

Caption Text
  • mail
  • chat
  • print

Profiel