Naam
Naam M van Driel
RoepnaamMisjah
Emailmisjah.vandriel@wur.nl

Werk
OmschrijvingExterne medewerker
OrganisatieFacilitair Bedrijf
OrganisatieeenheidIT Design
Telefoon+31 6 30367764
Mobiel
Telefoon secretariaat
Telefoon 2
Fax
Notitie voor telefonist
Notitie door telefonist
BezoekadresDroevendaalsesteeg 2
6708PB, WAGENINGEN
Gebouw/Kamer102/Flex
Postadres
Bodenummer
Nevenwerkzaamheden

Biografie

Per 1 februari 2023 ben ik gestart als PO bij MDT Library Services.

Ik woon in Zoetermeer en werk al een tijdje als Product Manager bij verschillende organisaties. Na mijn studieperiode op de Erasmus Universiteit, heb ik via Nationale-Nederlanden, Aegon en ARAG verschillende functies en rollen gehad binnen de financiële dienstverlening. Zowel bij IT teams als productontwikkeling & marketing. Denk aan functies als Product Specialist, Projectmanager, Business Informatieanalist en Product Manager. Dat laatste was ik de afgelopen drie jaar ook bij de KB (Koninklijke Bibliotheek), op het IT domein rondom Zoeken & Beschikbaar stellen. Dat zijn drie teams die de integratielaag of integratiefunctie invullen tussen online KB diensten en de digitale data of magazijnen.

In die functies vervulde ik vaak de rol als Agile Product Owner van één of meerdere teams (van een domein of keten). Met Agile werken ben ik een jaar of 12 geleden in aanraking gekomen, daarin opgeleid en me daar sindsdien steeds meer in thuis beginnen te voelen. Verschillende Agile transities binnen organisaties meegemaakt en bij die verandertrajecten actief geweest qua coaching en begeleiding van collega’s. Kan daar echt mijn ei en ideeën in kwijt en doe dat vanuit Just Good People.

Ik heb geen huisdieren, wel drie kinderen, hobby’s als lezen, klussen in huis en tuin, sporten (zowel actief en passief) en kan enorm genieten van wellnessdagjes en herrie-muziek (ja, een rare combinatie die laatste twee…).


Expertiseprofiel
Vaardigheden
  • Agile werken
  • Product Management
Sociale media
  Misjah van Driel op Linkedin
Caption Text
  • mail
  • chat
  • print

Profiel