Zoek medewerkers/organisaties CJR Michielsen MSc
Naam
Naam CJR Michielsen MSc
RoepnaamCharlotte
Emailcharlotte.michielsen@wur.nl

Werk
OmschrijvingOnderzoeker
OrganisatieDepartement Agrotechnologie en Voedingswetenschappen
OrganisatieeenheidHumane Voeding & Gezondheid
Reguliere werkdagen
Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag

Biografie

Sinds november 2020 ben ik gestart als postdoctoraal onderzoeker bij de afdeling Humane Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit. Binnen deze functie zal ik werken aan het Me, my diet and I project, welke onder de kapstok van de Digital Twin projecten valt van de Wageningen Universiteit. Ons project heeft als doel een digitale twin van ieder mens te bouwen waarmee de stijging van het vetgehalte in zijn of haar bloed na een maaltijd te voorspellen en dat vervolgens automatisch gepersonaliseerd voedingsadvies geeft om dat vetgehalte te verlagen.


Expertiseprofiel
Sociale media
  Charlotte Michielsen op Linkedin

Projecten

Postdoc Project: Digital Twins: Me, my diet and I. Website: https://www.wur.nl/en/project/Digital-Twins-Me-My-Diet-and-I.htm

PhD project: FOODBALL - the Food Biomarker Alliance. Websites: https://www.wur.nl/en/project/foodball.htm en https://foodmetabolome.org/foodball. Daarnaast heb ik twee interventie studies opgezet en gedraaid. In de eerste studie hebben we gekeken naar de effecten van langdurig vasten in mensen (26 uur, 'Fasting Study') en in de tweede studie hebben we gekeken naar de effecten van verschillen in vetstructuren op gezondheidsparameters ('de POEMI study'). 

Caption Text
  • mail
  • chat
  • print

Profiel