Naam
Naam BAA van Leeuwen
RoepnaamBianca
Emailbianca.vanleeuwen@wur.nl

Werk
OmschrijvingOperationeel technicus
OrganisatieWageningen Plant Research
OrganisatieeenheidTupola
Telefoon+31 317 480 476
Mobiel
Telefoon secretariaat
Telefoon 2
Fax
Notitie voor telefonist
Notitie door telefonist
BezoekadresBornsesteeg 48
6708PE, WAGENINGEN
Gebouw/Kamer109/5.110
PostadresPostbus 16
6700AA, WAGENINGEN
Bodenummer
Reguliere werkdagen
Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag
Nevenwerkzaamheden
  • Geen nevenwerkzaamheden -
    mrt 2022 - Nu


Biografie

Door mijn werk bij een reparatiebedrijf voor consumenten elektronica ben ik in de techniek terecht gekomen. Omdat ik de orders en facturatie onder mijn hoede had en in de praktijk bleek dat ik veel affiniteit met het beroep had, ben ik intern diverse opleiding gaan volgen om camera technicus te worden. Dit heb ik een aantal jaren gedaan tot de bedrijfsactiviteiten beëindigd werden. Daarna ben ik in de fotobranche terecht gekomen, waar mijn technisch inzicht ook zeer waardevol bleek. Omdat deze bedrijfstak het zeer zwaar had door invloed van de digitale fotografie en het internet heb ik een switch gemaakt naar de commerciële branche.
Omdat de techniek toch bleef trekken heb diverse opleidingen gevolgd tot 1e lijns IT technicus met o.a. Microsoft, Novell en Linux certificaten.
D.m.v. vrijwillig werk bij PSG als technicus ben ik bij de Wageningen Universiteit & Research terecht gekomen. Hier werk ik met zeer veel plezier en kan ik al mijn kennis en capaciteiten in de praktijk kwijt. Vooral de diversiteit van het werk spreekt mij erg aan. Techniek is de rode draad in mij leven, dus ik voel mij hier erg op mijn plaats.


Expertiseprofiel
Expertise
Vaardigheden
  • Reparaties Lab apparatuur, Ondersteuning meeting rooms, AV installaties, onderhoud, ont-zorgen, orders en facturatie, techniek, mechanisch inzicht, betrokken, sociaal, creatief, betrouwbaar, veelzijdig.
Sociale media
  Bianca van Leeuwen op Ander netwerk

Projecten

Bouwen van AV installaties, beheer AV installaties en up-to-date houden.

Caption Text
  • mail
  • chat
  • print

Profiel