Zoek medewerkers/organisaties prof.dr.ir. KA Hettinga
Naam
Naamprof.dr.ir. KA Hettinga
RoepnaamKasper
Emailkasper.hettinga@wur.nl

Werk
OmschrijvingHoogleraar Zuivelverwerking en functionaliteit
OrganisatieDepartement Agrotechnologie en Voedingswetenschappen
OrganisatieeenheidFood Quality and Design
Telefoon+31 317 482 401
Mobiel
Telefoon secretariaat+31 317 482 520
Telefoon 2
Fax
Notitie voor telefonist
Notitie door telefonist
BezoekadresBornse Weilanden 9
6708WG, WAGENINGEN
Gebouw/Kamer118/Flex
PostadresPostbus 17
6700AA, WAGENINGEN
Bodenummer30
Reguliere werkdagen
Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag
Nevenwerkzaamheden
  • Advice - Kate Farms
    mrt 2023 - Nu

  • Advice - NewMilkLab N.V.
    jan 2021 - Nu

  • Advice - Tamarack Biotics
    jun 2014 - Nu

    Giving advice (few hours per year) on milk composition and milk processing to Tamarack Biotics LLC, in Fresno, CA, USA.


Biografie

Kasper Hettinga werkt als persoonlijk hoogleraar "Dairy processing & Functionality" bij de leerstoelgroep "Food Quality and Design" op het gebied van zuivelkunde. Na het afronden van zijn promotieonderzoek heeft hij een eigen onderzoeksgroep opgebouwd op het gebied van de functionaliteit van melkeiwit. Het doel hiervan is de relatie tussen voedselverwerkingsprocessen en de eigenschappen van eiwit op te helderen, waarbij de nadruk ligt op vertering en immuunreactie van eiwit die een rol spelen bij de gezondheid van pasgeborenen.


Expertiseprofiel
Expertise

Publicaties
Publicatielijsten

Projecten

Onderwijs
Vakken
Caption Text
  • mail
  • chat
  • print

Profiel