Naam
Naamdr.ir. NA Steins
RoepnaamNathalie
Emailnathalie.steins@wur.nl

Werk
OmschrijvingProject Manager
OrganisatieWageningen Research
OrganisatieeenheidWageningen Marine Research
Telefoon
Mobiel
Telefoon secretariaat+31 317 480 900
Telefoon 2
Fax
Notitie voor telefonist
Notitie door telefonist
BezoekadresKorringaweg 7
4401NT, YERSEKE
Gebouw/Kamer/N.A.
PostadresPostbus 77
4400AB, YERSEKE
Bodenummer
Reguliere werkdagen
Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag
Nevenwerkzaamheden
  • Raad van Advies Delta Academy - HZ University of Applied Sciences / Delta Academy
    jul 2017 - jun 2021

    De Raad van Advies van de Delta Academy heeft tot taak gevraagd en ongevraagd advies te geven aan het college college van bestuur van de HA University of Applied Sciences over: strategische beleidsthema’s uit het instellingsplan; de strategische agenda van het college van bestuur; regionale, nationale en internationale ontwikkelingen/trends die van strategisch |belang zijn voor de HZ. De raad fungeert als klankbord voor het college van bestuur en als platform voor overleg met en tussen stakeholders.|De raad van advies heeft ook tot taak de academiedirecteur gevraagd en ongevraagd adviseren van inzake: relevante regionale, nationale en internationale ontwikkelingen/trends die van belang zijn voor (curricula van) (groepen van) opleidingen binnen de Delta Academy; de aansluiting van het opleidingsaanbod op de regionale en (inter)nationale scholingsbehoefte en onderzoeksvraag; het toepassen van in het onderwijs opgedane en ontwikkelde kennis in de regionale en (inter)nationale praktijk; externe financiering van regionale en (inter)nationale onderwijsactiviteiten en onderzoekprojecten; het waarborgen van een structurele relatie met alumni; andere regionale en (inter)nationale aangelegenheden de (groepen van) opleidingen die de academie aangaan.


Biografie

Sinds 1 juni 2016 project manager van het Regiocentrum van Wageningen Marine Research (WMR) in Yerseke. Trekker van het themateam Visserijontwikkeling en – innovatie. Daarvoor hoofd van de voormalige Afdeling Visserij van WMR. Studeerde Ontwikkelingsstudies aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Werkte bij het Centre for Coastal Zone Management in Portsmouth (GB), promoveerde in Wageningen bij Communicatie- en Innovatiestudies en werkte als hoofd Visserijzaken bij het Productschap Vis en als Manager BLX bij de Marine Stewardship Council.


Expertiseprofiel
Expertise
Sociale media
  Nathalie Steins op Linkedin
  Nathalie Steins op Twitter

Publicaties
Kernpublicaties
Publicatielijsten
Onderzoeker ID's

Projecten

Bij Wageningen Marine Research in Yerseke wordt onderzoek gedaan op het gebied van de schelpdiervisserij en ecologisch delta onderzoek. Sinds 2016 wordt het Regiocentrum ondersteund door een convenant van o.a. Provincie Zeeland, gemeente Reimerswaal en de Producentenorganisatie (PO) Mosselcultuur. Nathalie Steins is project manager van het convenant.

Daarnaast werkt Nathalie bij Wageningen Marine Research in IJmuiden aan verschillende projecten rond onderzoekssamenwerking met de visserijsector en coördineert zij binnen Wageningen Research het Beleidsondersteunend Onderzoeksthema Natuurinclusieve Energie.

Caption Text
  • mail
  • chat
  • print

Profiel