Naam
Naam I Evers MSc
RoepnaamIlse
Emaililse.evers@wur.nl

Werk
OmschrijvingPromovendus
OrganisatieDepartement Agrotechnologie en Voedingswetenschappen
OrganisatieeenheidHumane Voeding & Gezondheid
OmschrijvingPromovendus
OrganisatieDepartement Agrotechnologie en Voedingswetenschappen
OrganisatieeenheidHumane Voeding & Gezondheid
Reguliere werkdagen
Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag

Biografie

Ilse Evers (MSc) is promovenda bij de afdeling Humane Voeding & Gezondheid. Daarnaast is ze projectmedewerkster bij de Alliantie Voeding in de Zorg. Ze behaalde zowel haar BSc als haar MSc- diploma in Wageningen. Tijdens haar master heeft ze haar kennis uitgebreid door een half jaar bewegingswetenschappen te volgen aan de University of Southern Denmark. Tijdens haar stage was ze betrokken bij de interventiestudie FoodB4Surgery binnen het Radboudumc. Haar afstudeerscriptie ging over de associatie tussen de richtlijnen Goede Voeding en kwaliteit van leven bij mensen met Multiple Sclerosis. 

Voordat ze is gestart als promovenda heeft ze gewerkt als onderzoeks- en onderwijsassistent voor o.a. de COLON studie en vakken binnen de vakgroep Voeding en Ziekte. 

Vanaf januari 2020 is ze gestart als projectmedewerker bij de Alliantie Voeding in de Zorg, waar ze bezig is met het opzetten van het 'Voed je Beter' project. Daarnaast is ze in juli 2020 gestart met haar promotietraject, waarin zij de relatie tussen voeding en cardiovasculaire ziekten verder zal gaan uitzoeken. 


Expertiseprofiel
Expertise
Sociale media
  Ilse Evers op Linkedin

Projecten

'Voed je Beter'

Caption Text
  • mail
  • chat
  • print

Profiel