Naam
Naammr. P Ras
RoepnaamPeter
Emailpeter.ras@wur.nl

Werk
OmschrijvingJurist/advocaat
OrganisatieConcernstaf
OrganisatieeenheidCorporate Governance & Legal Services
Telefoon+31 317 489 734
Mobiel
Telefoon secretariaat+31 317 483 215
Telefoon 2
Fax
Notitie voor telefonist
Notitie door telefonist
BezoekadresDroevendaalsesteeg 4
6708PB, WAGENINGEN
Gebouw/Kamer104/C.613
Postadres
Bodenummer
Reguliere werkdagen
Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag

Biografie

De sectie Corporate Legal Services ondersteunt bij het vormgeven en naleven van het concernbrede juridisch beleid. Een wezenlijk onderdeel van de werkzaamheden is ontwikkelen en onderhouden van de organisatiestructuur door het opstellen van reglementen en implementatie van relevante regelgeving.

Legal Services verleent juridische ondersteuning aan de Raad van Bestuur, corporate directeuren, directies van de kenniseenheden, het Onderwijsinstituut, het Facilitair Bedrijf en andere organisatieonderdelen van Wageningen University & Research.

De sectie faciliteert bij het opstellen en/of beoordelen van contracten en aansprakelijkheidsclausules voor zover de Raad van Bestuur ondertekent. De sectie ondersteunt en begeleidt bij bezwaar/beroepschriften of andere juridische procedures.

Legal Services wisselt expertise uit door middel van nauwe samenwerking met de juristen van de verschillende organisatieonderdelen of levert juridische dienstverlening daar waar organisatieonderdelen niet zelf over juridische expertise beschikken.

In mijn hoedanigheid als advocaat treedt ik uitsluitend op namens Wageningen University & Research. Wageningen University & Research beschikt niet over een Stichting Derdengeldrekening. In heb mij in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten met de volgende rechtsgebieden geregistreerd: algemene praktijk (bestuursrecht, privaatrecht) en intellectueel eigendomsrecht. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Expertiseprofiel
Expertise
Sociale media
  Peter Ras op Linkedin
Caption Text
  • mail
  • chat
  • print

Profiel