Naam
Naam AM Roodhof MSc
RoepnaamAnna
Emailanna.roodhof@wur.nl

Werk
OmschrijvingPromovendus
OrganisatieDepartement Maatschappijwetenschappen
OrganisatieeenheidRurale Sociologie
Telefoon
Mobiel
Telefoon secretariaat+31 317 482 088
Telefoon 2
Fax
Notitie voor telefonist
Notitie door telefonist
BezoekadresHollandseweg 1
6706KN, WAGENINGEN
Gebouw/Kamer201/3015
Postadres
Bodenummer
Reguliere werkdagen
Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag
Nevenwerkzaamheden
 • Algemeen bestuurslid - Promovendi Netwerk Nederland
  mrt 2023 - mrt 2024

  Het Promovendi Netwerk Nederland (PNN) is een landelijke vereniging dat opkomt voor de belangen van promovendi in Nederland. Ik ben algemeen bestuurslid met de portefeuilles erkennen en waarderen en open science.

 • Bestuurslid - Otherwise Wageningen
  nov 2022 - okt 2023

  Als bestuurslid van Otherwise Wageningen help ik het vaste team met het bedenken en organiseren van evenementen en de uitvoering daarvan.


Biografie

Anna Roodhof is een promovendus die economische en sociale mogelijkheden voor voedselbossen in Nederland bestudeert. Haar interesse in voedselbossen kwam voort uit haar MSc stage, die ze heeft gedaan bij het Nationale Monitoringsprogramma Voedselbossen (NMVB). Daar hield ze zich bezig met de sociaal-economische waarde van voedselbossen in Nederland. Ze is geïnteresseerd in kwalitatieve methodiek en positioneert zichzelf als onderdeel van de werkelijkheid die ze vast probeert te leggen. Ze gebruikt de diverse economies en practice theory literatuur om middels een 'thick description' wat voorheen verborgen was aan het licht te brengen. 

Anna heeft haar MSc in International Development Studies met een specialisatie in Sociology of Development aan Wageningen Universiteit afgerond. Ze heeft haar BA in Liberal Arts and Science met een focus op Politicologie, Sociologie en Antropologie behaald aan University College Roosevelt (Utrecht Universiteit). 


Expertiseprofiel
Expertise

Publicaties
Onderzoeker ID's

Onderwijs
Vakken
Caption Text
 • mail
 • chat
 • print

Profiel