Zoek medewerkers/organisaties RMC Funnekotter LLM
Naam
Naam RMC Funnekotter LLM
RoepnaamRoos
Emailrosanna.funnekotter@wur.nl

Werk
OmschrijvingJob Regisseur
OrganisatieCorporate Human Resources
OrganisatieeenheidJob Participation Support
Reguliere werkdagen
Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag

Expertiseprofiel
Expertise
Vaardigheden
  • Telefonisch bereikbaar op: +31 317 488746
Sociale media
  Roos Funnekotter op Linkedin

Projecten

Bij Jops werken we vol enthousiastme aan de bouw van een inclusieve organisatie. In het onderstaande filmpje wordt dit resultaat prachtig in beeld gebracht. Werken is namelijk zo veel meer dan 'gewoon een baan'. Vena verteld over haar passie en haar talent en draagt ondanks haar uitdagingen dubbel en dwars mee aan de missie van haar team van Farming Systems Ecology Group

Paul heeft een baan bij de Technical Development Studio (TD-Studio) waar Eric Karruppannan goed mogelijkheden zag door te kijken naar wie Paul is en wat hij nodig heeft. Door zijn takenpakket aan te passen en de werkprocessen vanuit een andere invalshoek te benaderen, kunnen Paul zijn talenten optimaal worden benut. Hij doet weer volwaardig mee én hij is onmisbaar geworden voor zijn team! 

Werken in een lab, dat is altijd de droom geweest van Niels. Bij Team Authenticiteit en Nutriënten kan Niels als onderzoeksassistent in veiligheid en vertrouwen zijn talenten uitbouwen en ontwikkelen. Zijn zelfvertrouwen groeit met de dag en in deze video laat hij prachtig zien hoe kwetsbaarheid en vertrouwen samen kunnen gaan!

Caption Text
  • mail
  • chat
  • print

Profiel