Naam
Naamir. DT Meijvogel
RoepnaamDavid
Emaildavid.meijvogel@wur.nl

Werk
OmschrijvingDLO Onderzoeker
OrganisatieWageningen Plant Research
OrganisatieeenheidOpen Teelten
Telefoon
Mobiel
Telefoon secretariaat
Telefoon 2
Fax
Notitie voor telefonist
Notitie door telefonist
BezoekadresEdelhertweg 1
8219PH, LELYSTAD
Gebouw/Kamer/N.A.
PostadresPostbus 430
8200AK, LELYSTAD
Bodenummer
Reguliere werkdagen
Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag
Nevenwerkzaamheden
  • Eenmanszaak - Diverse
    jan 2023 - dec 2023

    Sinds indiensttreding eenmanszaak begonnen gericht op duurzaamheidscertificeringen (BREEAM) en energie advies voor gebouwde omgeving


Biografie

Na een bachelor Natuur- en Sterrenkunde aan de Universiteit van Utrecht en een master Sustainable Energy Technology aan de universiteit van Twente ben ik aan de slag gegaan bij een installatie adviesbureau. Hier heb ik me gericht om de duurzaamheidscertificeringen van Nieuwbouw middels het duurzaamheidskeurmerk BREEAM. Parallel hieraan heb ik ervaring opgedaan als installatie adviseur van W installaties voor utiliteitsbouw. Om hier nog sterker in te worden heb ik in de avonduren de opleiding Hogere Installatie Techniek werktuigkunde bij Avans Plus gevolgd. Na vier jaar kreeg ik het idee dat ik werkzaam was in TRL 8/9, terwijl ik met mijn nieuwsgierige en leergierige aard toch meer naar de TRL levels 3-7 op zoek was. Derhalve ben ik bij de WUR aan de slag gegaan. Bij PSG, Open Teelten, Team ACRRES doe ik nu praktijk gericht onderzoek naar hernieuwbare energie concepten voor de agrarische sector en dat bevalt me super!

Ik hou ervan om creatief in oplossingen te denken. Zaken zijn mogelijk tot het tegendeel bewezen is. Ik sta optimistisch en open in de energie wereld. We hebben een heleboel werk te verzetten, maar dat kunnen we. Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel tot de energietransitie in de toeweiding van de mens ligt en ik hoop aan die toeweiding bij te dragen.


Expertiseprofiel
Expertise
Sociale media
  David Meijvogel op Linkedin
Caption Text
  • mail
  • chat
  • print

Profiel